TERVETULOA!

Olemme avanneet pienen parturi-kampaamo liikkeen itä-helsinkiin puotilaan. Liike sijaitsee katutasolla joten ilmaisia parkkipaikkoja on riittävästi liikkeen edessä kadun varrella. Julkisella liikenteellä pääsee meille myös sujuvasti.

Puotilan studio on täyden palvelun parturi- kampaamo. Teemme taidokkaat hiusten leikkaukset ja värjäykset sekä naisille että miehille ikään katsomatta. Haluamme tarjota asiakkaillemme ammattitaitoista palvelua, ja henkilökuntamme on varustettu vahvalla osaamisella. Tekemämme työnjälki on aina huolellista ja laadukasta.

Teemme yhteistyötä meikkitaiteilija Nina Laitalan kanssa, joka tekee meillä myös meikkiopastukset sekä Byothea hoitolasarjan tehokkaat kasvohoidot.
Työkokemusta Ninalla on erilaisista kauneus/kuvausmeikeistä musavideo/elokuva ja teatterimaskeeraukseen. Myös tapahtumamaskit, hää/juhlameikit-ja kampaukset.
Nina toimii freelancer yrittäjänä Puotilan studiolla. Meillä on paljon yhteisiä palvelupaketteja esimerkiksi morsiammille sekä polttariryhmille.

Meiltä saat mm. myös geelikynnet, ripsien pidennykset, sokeroinnin. Annamme mielellämme lisätietoja Sinulle, ota yhteyttä.


ILOA PÄIVÄÄSI!


Olemme auki:
Ma-La : 10:00 - 17:00
Su(sopimuksen mukaan)
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Puhelin   : 044 0105 304
Y-Tunnus: 2644705-4

Tehtävä

Hiustenpidennykset
Parturi palvelut
Kampaamopalvelut
Rakennekynnet
Kauneudenhoito
Meikki ja kampaus
Hieronta
Jalkahoidot
Karvojen Poistopalvelu
Morsianpalvelut;
  -Pronssipaketti
  -Hopeapaketti
  -Kultapaketti
  -Polttaripaketti

Tuotteet